ФОРУМ

ФОРУМ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 08.09.2026 - 11:27:03
Страницы:  1  

Покращення стосунків з чоловіком

СообщениеАвтор

Як я можу покращити свої стосунки з чоловіком, якщо останнім часом ми часто сваримось?

-------------------------------------
Я верю в честность Президента и в неподкупность постовых , в заботу банка о клиентах… В русалок верю, в домовых...

Бородач Сашка

studio-user

Статистика:
31.08.26 - 02:54:31 Сообщение # 1
RE: Покращення стосунків з чоловіком

Конфлікти у стосунках часто виникають через недостатню комунікацію. Сідьте разом в спокійній обстановці і розмовляйте відкрито про ваші почуття. Слухайте його активно, не переривайте. Старайтесь зрозуміти його точку зору, навіть якщо ви не згодні. Уникайте звинувачень, замість цього використовуйте я-висловлювання я почуваюсь, замість ти завжди. Знаходьте спільні інтереси і проводьте час разом, що вам обом подобається. Не забувайте про романтику дрібні жести роблять різницю. Якщо конфлікти дуже серйозні, рассмотрите консультацію з парним терапевтом.

Сытый Волк

studio-user

Статистика:
31.08.26 - 03:47:42 Сообщение # 2

Я і мій чоловік пройшли складний період, коли здавалось, що ми більше не розумієм один одного. Ми майже розлучилися. Але потім ми вирішили спробувати останній раз. Ми почали ходити на консультації до парного терапевта, який навчив нас правильно спілкуватися. Ми дізналися слухати один одного та виражати свої почуття конструктивно. Ми почали знову ходити на свідання, як на початку. Ми знайшли компроміс в питаннях, де ми не погоджувалися. Це заняло час, але наші стосунки стали крепче. На форум жіночій є багато порад щодо поліпшення стосунків.

Ируська77

studio-user

Статистика:
31.08.26 - 04:12:52 Сообщение # 3
Материалы модульной бани : Предыдущая темаСледующая тема: Экология и окружающая среда
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники