ФОРУМ

ФОРУМ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 21.01.2026 - 23:01:06
Страницы:  1  

Термінова заміна гідро розподільника для техніки

СообщениеАвтор

У мене сталася біда - розподільник зовсім відмовив на кар'єрному навантажувачі. Це трапилось раптово, посередині роботи. Тепер машина стоїть, а робота стоїть. Мені потрібна термінова заміна. Яка найшвидша можливість отримати розподільник? Чи можете ви якось прискорити доставку? Знаю, що відправляєте Новою Поштою, але для мене це критично. Яких варіантів можна розглядати?

lucena

studio-user

Статистика:
29.12.25 - 15:42:47
Сообщение # 1
RE: Термінова заміна гідро розподільника для техніки

Розумію критичність ситуації. У нас на складі зберігається велика кількість розподільників різних типів, в тому числі й для кар'єрної техніки. Якщо ви розташовуєтесь у місті з відділенням Нової Пошти, я можу відправити вже сьогодні, і завтра ви вже матимете розподільник на руках. Ми працюємо дуже оперативно - якщо викликати нас зранку, упакуємо і здамо на відправку у той же день. Крім того, ми можемо організувати встановлення, якщо це потрібно. Для цього у нас є спеціалісти, які мають досвід роботи з кар'єрною технікою. Просто надайте точне найменування марки вашого навантажувача.

-------------------------------------

Ferry

studio-user

Статистика:
29.12.25 - 16:14:49
Сообщение # 2

Мені пощастило - я знайшов контакти цих продавців-ремонтників через друга. Коли у мене сталася аналогічна ситуація, вони зреагували дуже швидко. Я позвонив о девяти ранку, розповів про проблему, вони вже знали, яка техніка у мене. Розподільник відправили у той же день Новою Поштою. Я забрав з відділення на наступний день. Це зберегло мені кілька днів простою техніки і великі збитки. До речі, вони не просто продають - вони прийдуть і допоможуть встановити, якщо ви цього не вмієте робити. Всю інформацію про їхні послуги знайдеш тут: https://rgs-ukraine.com.ua/g4552502-sektsionnye-gidroraspredeliteli

Spawn

studio-user

Статистика:
29.12.25 - 17:03:41
Сообщение # 3
Жк Орион- 3. Кудепста. ул. Камо. : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники