ФОРУМ

ФОРУМ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 24.04.2026 - 21:29:48
Страницы:  1  

Розпізнання залежності та розмова

СообщениеАвтор

Як розпізнати, що людина має проблему з алкоголем, якщо вона це приховує? Мій сусід явно щось не те робить, але він заперечує, що це залежність. Які червоні прапорці мають насторожити?

Magnetto

studio-user

Статистика:
17.03.26 - 21:06:55 Сообщение # 1
RE: Розпізнання залежності та розмова

Червоні прапорці включають постійний неохайний вид, частість виходити з дому в дивний час, запах алкоголю від людини, раптові зміни настрою від веселощів до агресії. Також можна помітити, що людина все частіше запозичує гроші, забуває про домашні обов'язки, втрачає контакт зі своїми близькими. Фізичні ознаки включають дрижання рук, розширені кровоносні судини на обличчі, набряклість. Якщо людина з вами спілкується не задовго після вживання, вона може мати слаб'язи спілкування, забути, про що ви говорили.

vovaz04h

studio-user

Статистика:
17.03.26 - 22:04:24 Сообщение # 2

Я помітив ці ознаки у свого брата, але він довго все заперечував. Я почав розмовляти з ним без осуджень, просто висловлював занепокоєння за його здоров'я. Рано чи пізно він дозволив мне допомогти. Важливо підходити з любов'ю, а не з критикою. На https://nc-vibor.com.ua/ua/ є інформація про те, як розмовляти з людиною, яка має залежність, як не шкодити їй своїм підходом. Терпіння та розуміння – це ключ.

S_Rijik

studio-user

Статистика:
17.03.26 - 22:41:41 Сообщение # 3
Термінова заміна гідро розподільника для техніки : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники