ФОРУМ

ФОРУМ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 24.07.2026 - 22:27:10
Страницы:  1  

Сім'я та ігрова залежність

СообщениеАвтор

Хто має досвід спілкування з грором, у якого була ігрова залежність? Мій батько почав грати на грошові ігри, і вся наша сім'я розпадається. Мати думає про розлучення, у мене проблеми у школі через стрес. Як я можу вплинути на батька, щоб він зрозумів масштаб проблеми?

-------------------------------------
У каждого в жизни появляется такой человек, после которого ты меняешься. Ты просто понимаешь, что таким как раньше, ты больше не будешь...

shtrom

studio-user

Статистика:
04.07.26 - 08:56:52 Сообщение # 1
RE: Сім'я та ігрова залежність

Цитата:
Хто має досвід спілкування з грором, у якого була ігрова залежність? Мій батько почав грати на грошові ігри, і вся наша сім'я розпадається. Мати думає про розлучення, у мене проблеми у школі через стрес. Як я можу вплинути на батька, щоб він зрозумів масштаб проблеми?
Це дуже складна ситуація, і твоя турбота про сім'ю показує твою зрілість. На жаль, як дитина, ти маєш обмежений вплив на батька. Головна роль тут має бути у матері. Батько потребує професійної допомоги, яку може запропонувати мати як умову подальшості вашого сімейного життя. Ти можеш підтримати матір, розмовляти з батьком спокійно про те, як його поведінка впливає на сім'ю, але не беріся на себе відповідальність за його лікування. Важливо, щоб ти дбав про свої емоції, можливо, з'єднайся з шкільним психологом для підтримки. Твоя сім'я потребує спільної терапії після того, як батько отримає лікування.

vvallen1234

studio-user

Статистика:
04.07.26 - 09:54:30 Сообщение # 2

Я було дитиною, коли батько мав подібні проблеми. Це було один з найскладніших періодів моєї дитячості. Батько грав, брав гроші з сімейного бюджету, мати була в постійному стресі, і я не розумів, чому все змінилось. Моя мати також думала про розлучення, але вирішила дати батьку шанс, якщо він звернеться до лікарні. На щастя, він це зробив, і у нас вдалося врятувати сім'ю. Батьку знадобилась як індивідуальна терапія, так і сімейна консультація. Найважливіше, що я дізнався - це те, що це не була його вина повністю, залежність - це хвороба, але лікування - це його відповідальність. Якщо твоя мати готова, вона повинна бути ясною з батьком про те, що без лікування сім'я не буде держатися. Є центри, які допомагають в таких ситуаціях: https://health-medical.com.ua/poslugi/likuvannya-ludomanii/. Там можуть допомогти батькові, матері та вашій сім'ї. Гайся, це важливо.

-------------------------------------
Происходящее - есть результат взаимодействия желаний существ, находящимся в той части мира, относительно которой творится желание. Желания - найсильнейшая магияLi Zhao ling

Иероглиф

studio-user

Статистика:
04.07.26 - 10:39:06 Сообщение # 3
Ремонт гідравліки спецтехніки : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники