ФОРУМ

ФОРУМ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 04.12.2025 - 20:15:25
Страницы:  1  

Облаштування заправки в гаражі

СообщениеАвтор

Доброго дня шановні! Допоможіть визначитись з вибором обладнання. Є гараж де зберігаю кілька авто та мототехніку, хочу зробити стаціонарну точку заправки щоб не їздити постійно на АЗС. Паливо буду зберігати в металевих бочках по 200 літрів. Схиляюся до варіанту з живленням 220В бо розетка в гаражі є. Що краще взяти для таких цілей, які є нюанси?

twine

studio-user

Статистика:
04.11.25 - 08:08:16
Сообщение # 1
RE: Облаштування заправки в гаражі

Для гаражних умов оптимальний варіант - це справді обладнання на 220 вольт. Воно має достатню продуктивність і при цьому не вимагає складного монтажу. Головне що треба врахувати - це довжина шланга для зручності заправки, наявність фільтра тонкого очищення і бажано лічильника для контролю витрат. Також подумай про зручність зберігання пістолета-роздавача коли ним не користуєшся. І ще момент - перевір щоб проводка в гаражі витримувала навантаження від насоса, зазвичай вони споживають від 0.5 до 1 кВт.

-------------------------------------
Моя обрезать орган мозг и топтать его топтать!!!

Teoden

studio-user

Статистика:
04.11.25 - 09:05:00
Сообщение # 2

Я теж у свій час облаштовував гараж під особисту заправку. Спочатку здавалось що це складно, але насправді все досить просто реалізується. Головне - якісне обладнання взяти щоб потім не було проблем. Я зупинився на такому варіанті https://avtolebedka.com.ua/obladnannya-dlya-mini-azs/mini-azs/mini-azs-220-v і дуже задоволений. Встановлення зайняло буквально годину - закріпив насос на бочці, підключив до розетки і все готово. Продуктивність хороша, за дві-три хвилини повний бак легковика заправляється. Лічильник показує скільки налив, це теж зручно для контролю витрат палива. За рік використання жодних нарікань, працює стабільно.

_Ferret_

studio-user

Статистика:
04.11.25 - 09:41:59
Сообщение # 3
Выбор фотографа для семейной съемки : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники