ФОРУМ

ФОРУМ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 24.04.2026 - 16:48:47
Страницы:  1  

Налаштування сповіщень у Ahrefs

СообщениеАвтор

Як мені налаштувати сповіщення в Ahrefs для того, щоб отримувати повідомлення про нові посилання, коли вони додаються до мого сайту? Це допоможе мені швидко реагувати, якщо компанія розміщує посилання низької якості.

TashkaZ

studio-user

Статистика:
16.03.26 - 01:29:17 Сообщение # 1
RE: Налаштування сповіщень у Ahrefs

Ahrefs має кілька способів налаштування сповіщень про нові посилання, що дозволяє вам миттєво дізнаватися про будь-які зміни у вашому профілі посилань. Перший спосіб - це встановлення електронних звітів. Ви можете відкрити проект вашого сайту в Ahrefs та перейти в розділ Reports. Там ви можете встановити автоматичні звіти, які будуть надсилатися вам щотижня або щомісяця. Ці звіти включатимуть інформацію про всі нові посилання, які були додані до вашого сайту за цей період. Другий спосіб - це використання функції Monitoring. У Ahrefs є вбудована система моніторингу, яка дозволяє вам отримувати сповіщення в реальному часі про нові посилання. Ви можете встановити систему на моніторинг всіх нових посилань або тільки посилань певного типу або з певних джерел. Третій спосіб - це використання інструменту Site Audit в Ahrefs. Цей інструмент може налаштовано для перевірки вашого сайту на предмет нових посилань та повідомлення вам про це. Ви також можете налаштувати сповіщення для того, щоб отримувати повідомлення, якщо Domain Rating вашого сайту https://crowd.com.ua значно змінюється, що може вказувати на проблемні посилання.

-------------------------------------
Продам кормовые культуры нематода, аулофорус.

jeryes

studio-user

Статистика:
16.03.26 - 02:03:54 Сообщение # 2

На практиці я налаштував система повних сповіщень в Ahrefs та це суттєво допомогло мені в контролю якості краудових посилань, які розміщуються на моєму сайті. Я встановив електронні звіти, які надсилаються мені щодня з інформацією про всі нові посилання, які були додані до мого сайту за цей день. Це дозволяє мені швидко переглянути якість посилань та переконатися, що компанія, з якою я працюю, розміщує посилання з якісних джерел. Якщо я помічаю посилання зі спам-сайту або сайту з дуже низьким Domain Rating, я одразу звертаюся до компанії та прошу їх замінити це посилання. На практиці я також встановив сповіщення для слідження за змінами в Domain Rating мого сайту. Якщо Domain Rating значно зменшується, це для мене сигнал, що щось пішло не так з розміщеними посиланнями. Я встановив поріг сповіщення на 2-3 пункти, так що якщо Domain Rating мого сайту зменшується більше, ніж на цю кількість, я отримую сповіщення. Це дозволило мені кілька разів вловити проблеми на ранній стадії та швидко їх виправити.

Yeeni

studio-user

Статистика:
16.03.26 - 02:56:28 Сообщение # 3
Вибір вагового обладнання : Предыдущая темаСледующая тема: Спасите рыбьи души
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники