На практиці я налаштував система повних сповіщень в Ahrefs та це суттєво допомогло мені в контролю якості краудових посилань, які розміщуються на моєму сайті. Я встановив електронні звіти, які надсилаються мені щодня з інформацією про всі нові посилання, які були додані до мого сайту за цей день. Це дозволяє мені швидко переглянути якість посилань та переконатися, що компанія, з якою я працюю, розміщує посилання з якісних джерел. Якщо я помічаю посилання зі спам-сайту або сайту з дуже низьким Domain Rating, я одразу звертаюся до компанії та прошу їх замінити це посилання. На практиці я також встановив сповіщення для слідження за змінами в Domain Rating мого сайту. Якщо Domain Rating значно зменшується, це для мене сигнал, що щось пішло не так з розміщеними посиланнями. Я встановив поріг сповіщення на 2-3 пункти, так що якщо Domain Rating мого сайту зменшується більше, ніж на цю кількість, я отримую сповіщення. Це дозволило мені кілька разів вловити проблеми на ранній стадії та швидко їх виправити.