Форма для футбольної команди >>
ФОРУМ

ФОРУМ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 20.10.2025 - 21:48:13
Страницы:  1  

Форма для футбольної команди

СообщениеАвтор

Шукаю де можна замовити пошиття толстовок для футбольної команди сина. Потрібно 15 штук різних розмірів з номерами гравців. Хто має досвід з подібними замовленнями? Дуже важливо, щоб якість була на рівні, бо діти будуть носити їх постійно.

-------------------------------------

julia07

studio-user

Статистика:
12.09.25 - 06:39:49
Сообщение # 1
RE: Форма для футбольної команди

Вітаю! У мене син теж грає у футбол, тож розумію, наскільки важливо, щоб форма була якісною та зручною. Головне при виборі майстра - це переконатися, що він розуміється саме на спортивному одязі. Тканина має бути дихаюча, шви міцні, а номери не повинні тріскатися після пранняь. Радю також узгодити можливість подальшого ремонту або підгонки розміру, якщо це буде потрібно.

Bumer

studio-user

Статистика:
12.09.25 - 07:26:29
Сообщение # 2

Точно знаю, про що ви говорите! Сам стикався з такою ситуацією і можу поділитися своїм досвідом. Пошиття толстовок для спортивних команд має свої особливості - треба враховувати активність дітей та частоту прання. Звертався до цих майстрів https://exi.ua/vyrobnytstvo/poshittya-khudi-svitshoty-tolstovky-na-zamovlennia і результат перевершив очікування. Вони використовують спеціальні спортивні тканини, які добре відводять вологу та не деформуються після багаторазового прання. Номери наносили методом, який не злущується навіть після сотень прань. Ціна виявилася цілком прийнятною за таку якість.

Tattyt

studio-user

Статистика:
12.09.25 - 08:05:19
Сообщение # 3
Кормовые культуры : Предыдущая темаСледующая тема: Автоматизация записи в клинике
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники