Київ. Маленькі анциструсенята шукають собі прихисток! » Операторы и тарифы » ФОРУМ
ФОРУМ

ФОРУМ

ПоискПоиск   Users   Регистрация   Вход
Сегодня: 01.07.2025 - 23:44:32
Страницы:  1  

Київ. Маленькі анциструсенята шукають собі прихисток!

Объявление

.
СообщениеАвтор

Доброго всім здоров'ячка! Хочу розповісти Вам історію про те, як одного разу в темних-темних печерах, куди не потрапляла нога людини і промінь світла зародилось життя... І випливли на радість всім маленькі, чорненькі малюки - анциструсики і було їх дуже багато, що я навіть не взялась рахувати... А оберігав їх увесь час батько-анцистр доки не сказав: "Пливіть ,мої маленькі, шукати нові води і далі продовжувати мій рід!" Бо так йому казав його батько, і його батька батько, і його батька батька батько... Ось так, тому, у добу комп'ютерних технологій, до питання пошуку дому можна підійти так прозаїчно і просто написати оголошення - "Віддам у хороші руки малюків анциструса звичайного. Розмір +1,5 см." Проте, нехай ця історія зворушить серця тих, хто їх має.=) Звертайтесь!=)

-------------------------------------
Продам слесарный инструмент

instrument

studio-user

Статистика:
07.05.24 - 04:49:28
Сообщение # 1
RE: Київ. Маленькі анциструсенята шукають собі прихисток!

Поки всіх віддала у магазинчик або у добрі руки, а ті, хто не залишився байдужим до історії - дякую!=)

DmitriyZ.

studio-user

Статистика:
07.05.24 - 04:58:02
Сообщение # 2

Роксолана! У Вас доброе сердце! Счастья Вам и удачи! С уважением - Кот.

www.navolne.at.ua - ВСЕ НА МОРЕ!!!

gaz34

studio-user

Статистика:
07.05.24 - 05:07:40
Сообщение # 3
В каком файле считается статистика, отображаемая на главной? : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники